ADMINISTRATION CONSULTING

Στο ITglobal.gr αναλαμβάνουμε την αξιολόγηση του εταιρικού εξοπλισμού σας και προτείνουμε αναβαθμίσεις που θα δώσουν την λύση σε κάθε σας πρόβλημα μηχανοργάνωσης / μηχανογράφησης. ώστε να έχετε πάντα ένα σύστημα καλά συντηρημένο που παράλληλα θα καλύπτει τις ανάγκες της επιχείρησής σας εφαρμόζοντας σύγχρονες και οικονομικές πρακτικές.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η ομάδα του ITglobal είναι πάντα πρόθυμη να ακούσει κάθε ανάγκη σας και να σας δώσει μια οικονομική, σωστή και αξιόπιστη λύση ή μια σειρά από λύσεις για να επιλέξετε ανάλογα με το κόστος ή την προσδοκώμενη αποτελεσματικότητα. 

Με μακρόχρονη εμπειρία σε διάφορες εταιρίες με διαφορετικές ανάγκες, έχουμε αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα με επιτυχία, δίνοντας την καλύτερη λύση. Από το πιο απλό πρόβλημα (πχ δυσλειτουργία κάποιας συσκευής, μηχανήματος πληροφορικής, προγράμματος ή εφαρμογής που οφείλεται σε κακή ρύθμιση ή βλάβη) μέχρι τα πιο σύνθετα (προβλήματα που έχουν να κάνουν με "διασύνδεση" εταιριών ή εταιριών "πολλών σημείων", αντίγραφα ασφαλείας, διαχείριση exchange server, λύσεις backup κλπ) όλα αντιμετωπίζονται με τον επαγγελματισμό που αξίζει στον κάθε έναν από τους πελάτες μας. 

Όραμά μας είναι να έχετε τις υπηρεσίες που αξίζουν στην επιχείρησή σας, σε τιμές που θα σας κάνουν χαρούμενους.

Στο ITglobal παρέχουμε την δυνατότητα απομακρυσμένης εξυπηρέτησης στους πελάτες μας, δίνοντας άμεσες λύσεις στο πρόβλημα κάθε χρήστη. Αξιοποιούμε τις νέες τεχνολογίες και στόχος μας είναι η διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας όλων των εταιριών με τις οποίες συνεργαζόμαστε, έτσι δίνουμε στο τελικό χρήστη την δυνατότητα να δουλεύει απερίσπαστα.

Αφού ακούσουμε προσεκτικά κάθε πρόβλημα, προχωρούμε σε μια αξιολόγηση του προβλήματος καθώς δεν χρειάζονται όλα τα προβλήματα τον ίδιο χρόνο και προπάντων το ίδιο κόστος. Στο ITglobal.gr προσπαθούμε να σας δώσουμε την πιο ικανοποιητική λύση π.χ. για μια σειρά από "απλά" προβλήματα δεν χρειάζεται καν να χρεωθείτε με το κόστος μιας επίσκεψης αν δύναται να λυθούν με teleconference ή remote assistance (τηλεδιάσκεψη ή σύνδεση του τεχνικού στο σύστημά σας από τον χώρο μας) με σαφώς μικρότερο κόστος. Θα σας δοθούν αναλυτικές οδηγίες με απλά βήματα.

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να είμαστε ακριβής αλλα όχι ακριβοί και αυτό είναι κάτι που αρέσει στους πελάτες μας..

Οι εποχές αλλάζουν, το ίδιο και οι ανάγκες της εταιρίας σας. Μελετάμε τις υποδομές σας και προτείνουμε λύσεις με γνώμονα τις πραγματικές σας ανάγκες και το όραμά σας για την εταιρία σας. Αναπροσαρμόζουμε το δίκτυό σας, ώστε να ανταποκρίνεται στην βέλτιστη λειτουργικότητα της επιχείρησής σας. Θέλετε λιγότερες ή περισσότερες θέσεις εργασίας; λιγότερους ή περισσότερους εκτυπωτές; χωριστά δικαιώματα χρήστη; πιο γρήγορες ταχύτητες; οι ειδικοί του ITglobal θα κάνουν ότι χρειαστεί για να καλύψουν κάθε ιδιαίτερη ανάγκη σας.

Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και στο ITglobal το γνωρίζουμε πολύ καλά. Γι'αυτό φροντίζουμε με επιμέλεια και εχεμύθεια κάθε εργασία που θα μας αναθέσετε. Το σημαντικότερο σημείο για εμάς είναι ο σωστός σχεδιασμός, γι'αυτό συχνά είναι και η πιο χρονοβόρα φάση προκειμένου όλα να εξελιχθούν τέλεια. 

Οι σύμβουλοι του ITglobal μπορούν να σας εγγυηθούν αυστηρό χρονοδιάγραμμα υλοποίησης σε οποιαδήποτε εργασία μας αναθέσετε.

Back To Top